Mobile Marketing| Συμπεριφορά Καταναλωτή - Μαρινέα, Μαρία (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών, 2017)
Αντικείμενο της εργασίας αποτελεί το Mobile Marketing και η χρήση των εφαρμογών του. Ειδικότερα συγκρίνει τις παραδοσιακές μεθόδους marketing σε σχέση με το mobile marketing, αναφέρει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτού, τόσο για τον καταναλωτή όσο και για τις επιχειρήσεις που το χρησιμοποιούν ως μέσο προώθησης. Το ενδιαφέρον της έρευνας εστιάζεται στην συμπεριφορά του καταναλωτή ως προς την χρήση των εφαρμογών του, εξετάζοντας τους παράγοντες που επηρεάζουν έναν καταναλωτή να χρησιμοποιήσει ή να αποκλείσει τις εφαρμογές αυτές και αν τελικά το mobile marketing επιτυγχάνει τον σκοπό του, δηλαδή να οδηγήσει τον καταναλωτή στην αγορά ενός προϊόντος/υπηρεσίας, αναλύοντας τις αντιλήψεις του.