Μάρκετινγκ Τραπεζικών Προϊόντων και Υπηρεσιών - Παρασκευάς, Δημήτρης (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών, 2017)
Η συγκεκριμένη εργασία πραγματεύεται το θεωρητικό υπόβαθρο των μεθόδων μάρκετινγκ που χρησιμοποιούν τα τραπεζικά ιδρύματα στην χώρα μας, ώστε να προσεγγίσουν τον δυνητικό πελάτη αναδεικνύοντας παράλληλα τις μη εκφρασμένες του ανάγκες.