Εναλλακτικές διατάξεις συνδέσμων δυσκαμψίας σε μεταλικό κτίριο γραφείων - Αρβανιτάκης, Αριστείδης (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Τομέας Δομοστατικής. Εργαστήριο Μεταλλικών Κατασκευών, 2017)
Αντικείμενο αυτής της διπλωματικής εργασίας είναι η μελέτη ενός τριώροφου μεταλλικού κτιρίου (έλεγχοι μελών στην οριακή κατάσταση αστοχίας και λειτουργικότητας, έλεγχοι συνδέσεων), καθώς και η μελέτη της συμπεριφοράς του φορέα ανάλογα με τον αριθμό των κατακόρυφων αντιανέμιων.