Η εργασιακή αναγνώριση στις ελληνικές συστημικές τράπεζες: έρευνα για την επιβράβευση των εργαζομένων και η συγκρότηση σχετικής πολιτικής - Κλάψη, Ελένη (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών, 2017)
Έρευνα για την επιβράβευση των εργαζομένων στις τέσσερεις ελληνικές συστημικές τράπεζες και η συγκρότηση σχετικής πολιτικής για την πρακτική εφαρμογή της θεωρίας.