Δομή Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας, Έρευνας και Τεχνολογίας στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο - Καραφύλλη, Μαρία (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών, 2017)
Το σύνολο της διπλωματικής εργασίας στοχεύει στην δημιουργία Δομής Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας, Έρευνας και Τεχνολογίας για το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Στόχος είναι η αξιοποίηση των ερευνητικών αποτελεσμάτων και η ανάπτυξη επιχειρηματικών ιδεών.