Σχεδιασμός μεταλλικού πολυώροφου κτιρίου γραφείων με εναλλακτικές διατάξεις συνδέσμων δυσκαμψίας - Θεοδωροπούλου, Άννα (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Πολιτικών Μηχανικών, 2017)
Μελέτη μεταλλικού πολυώροφου κτιρίου γραφείων με εναλλακτικές διατάξεις συνδέσμων δυσκαμψίας