Στα +1650μ.: σχεδιάζοντας για το Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας Γρεβενών - Δημόπουλος, Παντελεήμων (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών. Τομέας Συνθέσεων Τεχνολογικής Αιχμής, 2017)
Αντικείμενο της διπλωματικής εργασίας αυτής είναι ο σχεδιασμός κτηρίου υποδοχής χιονοδρόμων στο κατώτατο σημείο του Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας Γρεβενών (βάση τριθέσιου αναβατήρα, υψόμετρο 1650μ.), δημιουργώντας μια υποδομή που θα υποστηρίζει επαρκώς την συνεχώς αυξανόμενη προσέλευση επισκεπτών στο Χιονοδρομικό Κέντρο –ένα από τα μεγαλύτερα της Ελλάδας- και ταυτόχρονα θα συνάδει με το φυσικό περιβάλλον της Βασιλίτσας. Το κτήριο προβλέπεται να λειτουργεί και τη θερινή περίοδο, υποστηρίζοντας δράσεις όπως η πεζοπορία, η ορειβασία και η ορεινή ποδηλασία, οι οποίες λαμβάνουν χώρα απο λάτρεις του βουνού το καλοκαίρι και πλαισιώνονται ήδη από το Χιονοδρομικό Κέντρο. Βασική επιδίωξη της συνθετικής διαδικασίας ήταν η «συνομιλία» με το φυσικό τοπίο, δεδομένου ότι στο σημείο παρέμβασης το δομημένο περιβάλλον είναι ελάχιστο. Η επιδίωξη αυτή οδήγησε και σε μια προσπάθεια να αλλοιωθεί όσο το δυνατόν λιγότερο το φυσικό ανάγλυφο από τον κτηριακό όγκο. Τέλος, τέθηκε ο στόχος να αναιρεθεί το υπάρχον μοντέλο αυτής της τυπολογίας κτηρίου, καθιστώντας την προτεινόμενη αρχιτεκτονική παρέμβαση, κομμάτι της χιονοδρομικής εμπειρίας.