Μείον μηδέν - Κουτσιουμάρης, Διονύσιος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, 2016)
Η παρούσα διπλωµατκή εργασία επέλεξε ως τόπο της το κέντρο της Αθήνας. Η προσοχή µας κατελήφθη από τη λανθάνουσα δυναµική του και έτσι στράφηκε προς τους χώρους στάθµευσης. Αυτές οι δοµές µπορούν να ειδωθούν ως µηχανές κατοίκισης. Ο κάτοικος, το αυτοκίνητο, φαίνεται να τις εγκαταλείπει. Μεταξύ όλων των τύπων, εκείνος των υπογείων φαινόταν περισσότερο προκλητικός. Δύο ριζικά διαφορετικές θέσεις επιλέχθηκαν έτσι ώστε να δηµιουργηθεί ένα δίπολο, τα µέρη του οποίου αποτελούν µια µελέτη case study.