Το γήπεδο της ΑΕΚ στην Ν. Φιλαδέλφεια - Τέγος, Γεώργιος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, 2016)
Πρόκειται για μία αρχιτεκτονική πρόταση στην ιστορική έδρα του γηπέδου της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια. Σχεδιασμός ποδοσφαιρικού γηπέδου και χώρων αναψυχής καθώς και ευρύτερη ανάπλαση της γύρω περιοχής.