Καλομοίρη, Ε., & Ταούκης, Π. (2016). Επίδραση της ωσμωτικής αφυδάτωσης και της χρήσης φυσικών εκχυλισμάτων αρωματικών φυτών στην ποιότητα και τη διάρκεια ζωής νέων προϊόντων επιτραπέζιας ελιάς. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων.
Παραπομπή Chicago StyleΚαλομοίρη, Ευφροσύνη, and Πέτρος Ταούκης. Επίδραση της ωσμωτικής αφυδάτωσης και της χρήσης φυσικών εκχυλισμάτων αρωματικών φυτών στην ποιότητα και τη διάρκεια ζωής νέων προϊόντων επιτραπέζιας ελιάς. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, 2016.
Παραπομπή MLAΚαλομοίρη, Ευφροσύνη, and Πέτρος Ταούκης. Επίδραση της ωσμωτικής αφυδάτωσης και της χρήσης φυσικών εκχυλισμάτων αρωματικών φυτών στην ποιότητα και τη διάρκεια ζωής νέων προϊόντων επιτραπέζιας ελιάς. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, 2016.