Ανάπτυξη συστήματος Lab on a chip για την ανίχνευση βιολογικών δεικτών. - Σταμούλη, Αναστασία (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών, 2016)
Ανάπτυξη συστήματος lab on a chip για την ανίχνευση βιολογικών δεικτών, βιοτίνης στρεπταβιδίνης. Χρησιμοποιήθηκαν ανιχνευτές rGO σε υπόστρωμα Si/SiO2 το οποίο αρχικά υδροφιλοποιήθηκε με plasma O2 και APTES.