Ευστάθεια και Έλεγχος Συστημάτων Παρουσία Σφαλμάτων Μέτρησης - Τριανταφύλλου, Θωμαΐα (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών, 2016)
Εκτίμηση θέσης και προσανατολισμού, μελέτη ενός νέου αισθητήρα IMU και μέθοδος αντισεισμικής προστασίας.