Σύγκριση μεθόδων μοναδιαίου υδρογραφήματος σε λεκάνες απορροής της Κεντρικής Ελλάδας - Αποστολόπουλος, Ιωάννης (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Πολιτικών Μηχανικών, 2016)
Αντικείμενο της παρούσας μεταπτυχιακής εργασίας είναι η εφαρμογή συνθετικών μοναδιαίων υδρογραφημάτων και άλλων μεθόδων, που χρησιμοποιούνται ευρέως για εξαγωγή υδρολογικής πληροφορία σε λεκάνες που δεν υπάρχουν μετρήσεις, σε τρεις λεκάνες απορροής της κεντρικής Ελλάδας, η σύγκριση των αποτελεσμάτων τους με μοναδιαία υδρογραφήματα που έχουν προκύψει από ανάλυση μετρήσεων βροχής-απορροής και εν συνέχεια η αξιολόγηση τους με κριτήρια κατάλληλους δείκτες.