Απολύμανση - αποστείρωση σε νοσοκομεία - Καμαρέτσου, Ελένη (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών. Τομέας Ηλεκτρικών Βιομηχανικών Διατάξεων και Συστημάτων Αποφάσεων, 2016)
Σκοπός της εργασίας είναι η επικαιροποίηση της μελέτης «Απολύμανση - Αποστείρωση» σε νοσοκομεία έχοντας πραγματικά δεδομένα τα οποία έχουν συλλεχθεί από το Νοσοκομείο Απ. Παύλος ΓΝΑ ΚΑΤ.