Ακαδημία Θεάτρου στον Βοτανικό - Τσάμη, Στυλιανή (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, 2015)
Η διπλωματική εργασία αφορά στο σχεδιασμό ενός κτιρίου για τη στέγαση της Ακαδημίας Θεάτρου στην περιοχή του Βοτανικού. Η Ακαδημία αποτελεί μετεξέλιξη της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου σε Ανώτατη Σχολή που παρέχει ολοκληρωμένα προγράμματα για όλες τις ειδικότητες που συναρτώνται με το θέατρο. Το οικόπεδο βρίσκεται στο όριο του Ελαιώνα, στη συμβολή της Ιεράς Οδού με τη Σπύρου Πάτση, απέναντι ακριβώς από το Βοτανικό κήπο, δίπλα στο Λυσσιατρείο και σε γειτνίαση με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο.