Δημοτικός χώρος παιδικής δημιουργίας στην περιοχή του Ρέντη - Ιωακειμίδου, Σαββίνα (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, 2016)
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που έχει στόχο την καλλιτεχνική εκπαίδευση των παιδιών και των εφήβων. Το πρόγραμμα θα ξεκινάει από το δημοτικό, προσπαθώντας να καλύψει το κενό του βασικού κορμού της εκπαίδευσης γύρω από την καλλιτεχνική παιδεία. Ο χώρος θα λειτουργεί σε συνεργασία με τον δήμο και τα σχολεία. Το οικόπεδο βρίσκεται στην περιοχή του Ρέντη, κάτω από την λεωφόρο Κηφισού. Στο πρόγραμμα που θα λειτουργεί στο συγκεκριμένο κτίριο, τα παιδιά θα εκπαιδεύονται στη ζωγραφική, στην κεραμική, στο χοροθέατρο και στο κουκλοθέατρο. Στο κτίριο στεγάζονται τα τέσσερα βασικά εργαστήρια, μια βιβλιοθήκη με υλικό γύρω από τις Τέχνες, μια αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, ένα καφέ - αναψυκτήριο και τα γραφεία της διοίκησης. Ακόμη, ο σχεδιασμός ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές για Α.Μ.Ε.Α. Στο εσωτερικό του όγκου υπάρχουν τοίχοι μόνο για να ορίσουν τον άξονα κίνησης και τα όρια των εργαστηρίων. Εσωτερικά αυτών η διαρρύθμιση των χώρων γίνεται με κινητά πανέλα, διαφόρων τύπων. Η αίθουσα για το χοροθέατρο είναι και η Α.Π.Χ. Τα εργαστήρια της ζωγραφικής και της κεραμικής είναι κοινά στα παιδικά εργαστήρια, σε μια ενιαία αίθουσα. Ακόμη, υπάρχουν και τα εργαστήρια εφήβων, που έχουν πιο αυστηρή διαρρύθμιση, είναι χωριστά αλλά δίνουν τη δυνατότητα συνδιδασκαλίας. Τέλος, οι αίθουσες παρέχουν τέτοια ευελιξία ώστε να μπορούν να λειτουργούν και ως εκθεσιακοί χώροι.