Επιτελέσεις εκτός τόπου: ζητήματα φύλου, χώρος και εξουσία στο αντιεξουσιαστικό κίνημα της Αθήνας - Κατσικανά, Μάνθα (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, 2017)
Η διπλωματική αυτή αναφέρεται σε θέματα έμφυλων επιτελέσεων διαθεματικότητας, χωρικών αποκλεισμών και ορίων στον υλικό και κοινωνικό χώρο του πολιτικού ακτιβισμού, μέσα από την περίπτωση των έμφυλων επιτελέσεων στους χώρους των πολιτικών ομάδων/συλλογικοτήτων του αναρχικού/αντι-εξουσιαστικού/ αυτόνομου κινήματος στην Αθήνα.