Ανάπτυξη προγράμματος ελέγχου plc για ευέλικτο κύτταρο κατεργασιών με βάση δίκτυα Coloured Petri - Παπάζογλου, Αικατερίνη (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών, 2016)
Αντικείμενο της παρούσας διπλωματικής εργασίας είναι η μοντελοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας ενός ευέλικτου συστήματος κατεργασιών με τη βοήθεια ενός μαθηματικά ορισμένου εργαλείου που ονομάζεται δίκτυα Petri.