"Η Πολιτεία γίνεται κερδούπολη..."Χωροταξία και "Ανάπτυξη" Το παράδειγμα του Ελληνικού - Αλεξανδροπούλου, Αναστασία (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, 2017)
Η «αξιοποίηση» του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού και της παράκτιας Ολυμπιακής ζώνης του Αγίου Κοσμά: Μια ευκαιρία για «βούτηγμα» σε βαθειά, θολά νερά!