Μηχανές Συσκευασίας και οικονομοτεχνική μελέτη συσκευαστηρίου ελαιολάδου - Τσοπανάκης, Σπυρίδων-Πύρρος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών, 2016)
Ανάλυση των τρόπων λειτουργίας των μηχανών συσκευασίας καθώς και μελέτη συσκευαστηρίου ελαιολάδου