Περιβαλλοντική αξιολόγηση ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων - Σαμαράς, Ευάγγελος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών. Τομέας Βιομηχανικής Διοίκησης και Επιχειρησιακής Έρευνας, 2016)
Η διπλωματική αυτή εργασία πραγματεύεται τη μεθοδολογία ανάπτυξης ειδικού εργαλείου παρακολούθησης και αξιολόγησης της περιβαλλοντικής επίδοσης ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων, καθώς και περιπτωσιολογική μελέτη του εργαλείου αυτού.