Πρακτικές βελτιώσεις επαληθευσιμότητας για το σύστημα ηλεκτρονικών ψηφοφοριών Ζευς - Τερζόπουλος, Δημήτριος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών. Τομέας Τεχνολογίας Πληροφορικής και Υπολογιστών. Εργαστήριο Υπολογιστικών Συστημάτων, 2016)
Όπως κάθε εκλογικό σύστημα, τα ακραίως επαληθεύσιμα συστήματα πρέπει να διασφαλίζουν τις δύο σημαντικότερες ιδιότητες ασφαλείας για την διεξαγωγή μιας εκλογικής διαδικασίας, την μυστικότητα της ψήφου και την ακεραιότητα της ψήφου.