Βελτιστοποίηση αεροδυναμικού σχεδιασμού και δικτυώματος ιπτάμενου χειριστή προσανατολισμένου στο πρόβλημα ελέγχου - Στέφος, Γεώργιος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών. Τομέας Μηχανολογικών Κατασκευών και Αυτομάτου Ελέγχου. Εργαστήριο Αυτομάτου Ελέγχου και Ρυθμίσεως Μηχανών και Εγκαταστάσεων, 2016)
Σχεδιασμός και βελτιστοποίηση εναέριου χειριστή με έξι βαθμούς ελευθερίας , χωρίς προσανατολισμό πτήσης , ως προς τον όγκο και τις προδιαγραφές του, καθώς και σχεδιασμός και βελτιστοποίηση του δικτυώματος της κατασκευής