Σχεδιασμός πειράματος για έλεγχο εναλλακτικών μορφών αγκύρωσης του οπλισμού - Δελημήτρου, Γεώργιος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Πολιτικών Μηχανικών, 2016)
Ανάλυση και σύγκριση της συμπεριφοράς διαφορετικών μορφών αγκύρωσης ,που αναφέρονται στον Ευρωκώδικα και στον Αμερικάνικο κανονισμό, με σκοπό το σωστό σχεδιασμό δοκιμίων πειραμάτων