Βελτίωση διαδικασιών συντήρησης - επισκευής ταχυπλόων σκαφών στον Ελληνικό Στρατό. - Αντωνάτος, Γεώργιος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών. Τομέας Βιομηχανικής Διοίκησης και Επιχειρησιακής Έρευνας, 2016)
Αναδιοργάνωση διαδικασιών συντήρησης των ταχυπλόων Σκαφών MAGNA του Ελληνικου Στρατου μεσω της πρόβλεψης ζητησης ανταλλακτικών.