Διερεύνηση της απόκρισης των εύκαμπτων οδοστρωμάτων ύπο ανακυκλιζόμενη φόρτιση - Σταθάς, Αλέξανδρος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Τομέας Δομοστατικής, 2016)
Διερεύνηση της απόκρισης ενός ομοιογενούς ημίχωρου ύπο ανακυκλιζόμενη φόρτιση. Ανάλυση με πεπερασμένα στοιχεία για περιπτώσεις ημιχώρων Coulomb και Tresca για φαινόμενα προσαρμογής και πλαστικής συσσώρευσης.