Διερεύνηση μέσω λογισμικού της επίδρασης του ανέμου στο σχεδιασμό υψηλών κτιρίων - Κυριακίδης, Σωτήριος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Τομέας Δομοστατικής, 2016)
Η παρούσα διπλωματική εργασία αναφέρεται στην μελέτη και κατανόηση της διαφοροποίησης της συμπεριφοράς του ανέμου, αλλά και της δράσης του συγκριτικά με το αντικείμενο το οποίο παρεμβάλλεται στην ροή του.