Ανάλυση του κύκλου ζωής για την παραγωγή σκόνης μίγματος ανθού αραβόσιτου - Μητροπούλου, Αγγελική (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών, 2016)
Εφαρμόζεται η ανάλυση κύκλου ζωής στην παραγωγή της σκόνης μίγματος ανθού αραβοσίτου έχοντας ως όρια της ανάλυσης το σύνολο παραγωγής των συστατικών της και υλικών συσκευασίας όσο και της ίδιας της σκόνης. Παρουσιάζονται κ σχολιάζονται τα αποτελέσματα, γνωρίζοντας την συνεισφορά του κάθε συστατικού και υλικού στις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.