Δράσεις και πολιτικές για την υιοθέτηση του Building Information Modeling (BIM) σε εθνικό και υπερεθνικό επίπεδο. - Ανδρουτσοπούλου, Άρτεμις (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Τομέας Προγραμματισμού και Διαχείρισης Τεχνικών Έργων, 2016)
Συγκριτική παρουσίαση των δράσεων και των πολιτικών του δημόσιου τομέα για την υιοθέτηση του Building Information Modeling (BIM) σε διάφορες χώρες. Εκτενής ανασκόπηση των δράσεων στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ολλανδία και συνοπτική παρουσίαση για άλλες χώρες ανά τον κόσμο. Εξαγωγή συμπερασμάτων και διαμόρφωση προτάσεων για να υιοθέτηθει η τεχνολογία ΒΙΜ από τον κατασκευαστικό κλάδο της Ελλάδας, ώστε να συμβαδίζει με τις πρακτικές που ακολουθούνται σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.