Εκτίμηση του αιολικού δυναμικού της Κεφαλονιάς βάσει του ειδικού χωροταξικού για τις ΑΠΕ - Κεφαλά, Μαρία (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Πολιτικών Μηχανικών, 2015)
Εκτίμηση του αιολικού δυναμικού της Κεφαλονιάς βάσει του ειδικού χωροταξικού για τις ΑΠΕ με χρήση GIS