Διαχείριση επικίνδυνων φορτίων στα λιμάνια. τρόποι φορτοεκφόρτωσης, προτάσεις βελτίωσης της υγιεινής και της ασφάλειας στον χώρο εργασίας - Χρυσοστόμου, Χρυσόστομος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών. Τομέας Θαλάσσιων Κατασκευών, 2016)
Διαχείριση επικίνδυνων φορτίων στους χώρους των λιμανιών