Διαδικασίες συστήματος οδικής μεταφοράς και συνδυασμένης μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων σε συμμόρφωση με το πρότυπο ISO 39001:2012 Road traffic safety (RTS) management systems - Πετρακάκις, Γεώργιος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών. Τομέας Βιομηχανικής Διοίκησης και Επιχειρησιακής Έρευνας, 2016)
Διαδικασίες συστήματος οδικής μεταφοράς και συνδυασμένης μεταφοράς Επικίνδυνων Εμπορευμάτων σε συμμόρφωση με το πρότυπο ISO 39001:2012 Road traffic safety (RTS) management systems