Εμπειρικός προσδιορισμός των παραμέτρων αντοχής της βραχομάζας - Καραβιώτη, Μαριέττα (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανικών Μεταλλείων Μεταλλουργών. Τομέας Μεταλλευτικής, 2016)
Αντικείμενο της παρούσας διπλωματικής εργασίας, είναι η μελέτη και παρουσίαση των συστημάτων ταξινόμησης της βραχομάζας, με τελικό στόχο την εύρεση, μελέτη, επαλήθευση και εν τέλει παρουσίαση μιας ήδη υπάρχουσας μεθόδου η οποία συνδυάζει τα ευρέως γνωστότερα και χρησιμοποιούμενα εκ των κριτηρίων αυτών.