Παραμετρική σχεδίαση-βελτιστοποίηση πλοίων bulk carrier μεγέθους Handymax στο πρόγραμμα Napa - Κυταριόλου, Αγγελική (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών. Τομέας Μελέτης Πλοίου και Θαλάσσιων Μεταφορών, 2016)
Δημιουργία ενός παραμετρικού μοντέλου στο πρόγραμμα σχεδίασης Napa για πλοία bulk carriers μεγέθους Handymax και αξιολόγηση της τεχνο-οικονομικής του συμπεριφοράς.