Σγουρόπουλος, Μ., & Τζιά, Κ. (2016). Χρήση κρυοπροστατευτικών υλικών στην παραγωγή κατεψυγμένου ζυμαριού. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών.
Παραπομπή Chicago StyleΣγουρόπουλος, Μάριος, and Κωνσταντίνα Τζιά. Χρήση κρυοπροστατευτικών υλικών στην παραγωγή κατεψυγμένου ζυμαριού. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών, 2016.
Παραπομπή MLAΣγουρόπουλος, Μάριος, and Κωνσταντίνα Τζιά. Χρήση κρυοπροστατευτικών υλικών στην παραγωγή κατεψυγμένου ζυμαριού. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών, 2016.
Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.