Ολική παραγωγική συντήρηση στην ΕΛΣΑ-SILGAN μεταλλικές κατασκευές ΑΕ - Καρκασίνας, Αινείας (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών. Τομέας Βιομηχανικής Διοίκησης και Επιχειρησιακής Έρευνας, 2016)
Πρόκειται για μια εργασία που περιγράφει και δημιουργεί έναν πρότυπο τρόπο για την εισαγωγή μιας υπάρχουσας βιομηχανίας στη φιλοσοφία της Ολικής Παραγωγικής Συντήρησης (Total Productive Maintenance TPM)