Αριστοποίηση συστήματος θέρμανσης νερού με χρήση μικροελεγκτή - Καραγιώργης, Αντρέας (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών. Τομέας Επικοινωνιών, Ηλεκτρονικής και Συστημάτων Πληροφορικής, 2016)
Στόχος της εργασίας αυτής είναι η βελτίωση της απόδοσης συστημάτων θέρμανσης νερού. Αυτό είναι επιθυμητό να γίνει σε ενεργειακό αλλά και σε οικονομικό επίπεδο. Αυτό επιτυγχάνεται με τη χρήση μικροελεγκτή