Μαθηματική προτυποποίηση κυκλοφορίας αυτοκινητοδρόμων - Γυφτοδήμου, Γεωργία (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών. Τομέας Μαθηματικών, 2016)
Αρχικά παρουσιάζουμε τη δημιουργία του μοντέλου του αυτοκινητοδρόμου. Έπειτα δίνουμε κάποιες βασικές έννοιες στα συστήματα διακριτού χρόνου. Ακολούθως δίνουμε το κύριο αποτέλεσμα του μοντέλου μαζί με την αναλυτική απόδειξή του και τέλος παρουσιάζουμε μία εφαρμογή για να κατανοήσουμε την χρησιμότητα του θεωρήματος.