Συνεργατική διαχείριση έργων με χρήση του λογισμικού MS project server: μελέτη περίπτωσης διαχείρισης έργου εγκατάστασης πληροφοριακού συστήματος - Λαμπράκης, Ευστάθιος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών. Τομέας Βιομηχανικής Διοίκησης και Επιχειρησιακής Έρευνας)
Στην συγκεκριμένη διπλωματική εργασία παρουσιάζονται οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται στη διαχείριση ενός έργου. Πιο συγκεκριμένα γίνεται μελέτη του τρόπου με τον οποίο γίνεται το στήσιμο και η διαχείριση ενός έργου με χρήση του λογισμικού MS Project Server 2013. Αναλύονται οι οργανωτικές ενέργειες που πρέπει να γίνουν για τη διαχείριση ενός έργου μέσω του λογισμικού, καθώς και η λειτουργικότητα που προσφέρεται από αυτό.