Σκέδαση ακουστικών κυμάτων από σφαιρικούς σκεδαστές - Πιερρουτσάκος, Δημήτρης (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών, 2016)
Ο σκοπός της παρούσας διπλωματικής εργασίας είναι η μελέτη του ευθέος προβλήματος σκέδασης των ακουστικών κυμάτων από σφαιρικούς σκεδαστές.