Σχεδιασμός μεταλλικού κτιρίου με αίθριο και εναλλακτικές θέσεις συνδέσμων δυσκαμψίας - Γεωργούλης, Νικόλαος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Τομέας Δομοστατικής. Εργαστήριο Μεταλλικών Κατασκευών, 2016)
Σχεδιασμός τριόροφου μεταλλικού κτιρίου με αίθριο και εναλλακτικές θέσεις συνδέσμων δυσκαμψίας