Δημιουργία μοντέλων τηλεπισκόπησης και χαρτογραφική απόδοση σε διαδικτυακό περιβάλλον - Αθανασίου, Μαρία (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών. Τομέας Τοπογραφίας. Εργαστήριο Χαρτογραφίας, 2016)
Στο πλαίσιο εκπόνησης της διπλωματικής εργασίας αναπτύσσεται μία διαδικτυακή εφαρμογή, η οποία έχει ως στόχο το συνδυασμό των χαρακτηριστικών ενός διαδικτυακού χάρτη με τα χαρακτηριστικά των Υπηρεσιών Διαδικτύου/Web Services.