Εντός Παιδιάς: η ενδεχομενικότητα του χώρου στο παιχνίδι - Αθανασόπουλος - Ρετσινάς, Ορέστης (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, 2015)
Διερεύνησης της χωρικότητας του παιχνιδιού, του τρόπου με τον οποίο η πράξη του παιχνιδιού νοηματοδοτεί το χώρο. Το παιχνίδι προσεγγίζεται ως μια ιδιαίτερη συνθήκη ανάπτυξης της πράξης η οποία, βασισμένη στη λειτουργία της φαντασίας, μεταβάλλει συνεχώς το νόημα των μορφών του χώρου, ενεργοποιώντας διαφορετικά χωρικά ενδεχόμενα.