Κατανάλωση ενέργειας στις οδικές μεταφορές - Ανδρικόπουλος, Κωνσταντίνος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών, 2016)
Η παρούσα εργασία επιχειρεί να αναγνωρίσει και να περιγράψει την κατανάλωση ενέργειας από τα οδικά συστήματα μεταφορών