Αεροδυναμική μελέτη πτήσης ελικοπτέρου υπό την επίδραση πεδίου ταχύτητας που δημιουργείται από την αναπροσαρμογή του πεδίου ταχύτητας του ομόρρου μιας ανεμογεννήτριας - Σκληρός, Χρήστος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών, 2016)
Μελέτη των αεροδυναμικών φορτίων που ασκούνται στα πτερύγια ενός ελικοπτέρου όταν πετά υπό την επίδραση του πεδίου ταχύτητας που δημιουργεί ο ομόρρους μιας ανεμογεννήτριας.