Strengthen the node: Κεραμεικός, ένα σημείο αναφοράς στο δίκτυο της νεοφυούς επιχειρηματικότητας - Πολυχρονάκη, Ελένη (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, 2016)
Η συγκεκριμένη διπλωματική επιχειρεί μία παρέμβαση που στοχεύει να αναβαθμίσει και να επιταχύνει την ανάπτυξη του δικτύου των startup εταιρειών στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα, έτσι ώστε να το φέρει στο επίπεδο ανάλογων δικτύων της Ευρώπης αλλά και του κόσμου.