Η παρούσα διπλωματική εργασία επιδιώκει τη διερρεύνηση της αξιοπιστίας δομικών στοιχείων από οπλισμένο σκυρόδεμα υπό τις διατάξεις των Ευρωκωδίκων. - Τσαλουχίδης, Κωνσταντίνος Θεόδωρος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Τομέας Δομοστατικής. Εργαστήριο Οπλισμένου Σκυροδέματος, 2016)
Η παρούσα διπλωματική εργασία επιδιώκει τη διερεύνηση της αξιοπιστίας δομικών στοιχείων από οπλισμένο σκυρόδεμα υπό τις διατάξεις των Ευρωκωδίκων