Αυτοοργανωμένο κοινωνικό δίκτυο στο κέντρο της Αθήνας - Παναγιωτίδου, Μαρία - Αγγελική (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, 2016)
Αποκατάσταση 100 πέτρινων κτιρίων του 1920 στην περιοχή του Μεταξουργείου για την εγκατάσταση άστεγων. Τα κελύφη είναι μικρής κλίμακας διάσπαρτα στην περιοχή με χωρητικότητα περίπου 6 ατόμων . Οι κατοικίες συντηρούνται και αναδιαμορφώνονται σύμφωνα με τα σενάρια συγκατοίκησης για να προσφέρουν καλύτερη ποιότητα ζωής. Δίνεται έμφαση στους κοινόχρηστους χώρους ( κουζίνα, καθιστικό, γραφεία) που καταλαμβάνουν τα πιο φωτεινά δωμάτια ενώ τα υπνοδωμάτια αποτελούν μόνο χώρο ύπνου και φύλαξης πραγμάτων. Ταυτόχρονα, σε επίπεδο γειτονιάς, σχεδιάζεται ένα σύστημα ανταλλαγής υπηρεσιών το οποίο περιλαμβάνει μαγειρείο, ιατρείο, αγορά, δημιουργικά εργαστήρια, κέντρο φύλαξης παιδιών και υπαίθριους χώρους καλλιέργειας και συγκεντρώσεων. Η αποκατάσταση των κτιρίων γίνεται με βάση την αναβίωση της παλιάς λαϊκής γειτονιάς ενώ ταυτόχρονα ο σχεδιασμός των υπαίθριων χώρων γίνεται ώστε να αποτελούν καθημερινό λειτουργικό κομμάτι με όσο πιο απλά μέσα ώστε να είναι διαχειρίσιμος από τους κατοίκους. Κεντρικό κομμάτι του σχεδιασμού αποτελεί το τετράγωνο που περιλαμβάνει την κουζίνα- εστιατόριο με το πάρκο το που το περιτριγυρίζει. Το κτίριο του εστιατορίου είναι και το μοναδικό στο οποίο γίνεται προσθήκη ορόφου καθώς θεωρείται η σημαντικότερη ομαδική καθημερινή λειτουργία με προέκταση και στον υπαίθριο χώρο και θα αποτελεί τοπόσημο για τους κάτοικους.