Ήπια τουριστική ανάπτυξη ημιορεινών οικισμών στη Δυτική Μάνη - Κολοκοτρώνη, Χριστίνα (Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, 2016)
Χωρικός Σχεδιασμός Ήπιας Τουριστικής Ανάπτυξης Ημιορεινών Περιοχών στη Μάνη Η εργασία αποτελεί πρόταση ήπιας ανάπτυξης στο τοπίο της Δυτικής Μάνης μέσω περιηγητικών πολιτιστικών διαδρομών. Η πρόταση μελετήθηκε με την αντίστοιχη διαβάθμιση κλιμάκων, από την χωροταξική κλίμακα στην τοπιακή και τέλος στην οικοδομική. Στόχους αποτελούν μια ποιοτικότερη διαδρομή σε επαφή με τον τόπο και οι εναλλακτικές εμπειρίες πέρα από των υπαρχουσών δραστηριοτήτων, που θα αυξήσουν την τοπική αλλά και την υπερτοπική επισκεψιμότητα. Αφορά στον μόνιμο κάτοικο και στον επισκέπτη που επιθυμεί να ανακαλύψει την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου , η οποία χαρτογραφείται εκτενώς παρακάτω, με στόχο την ανταπόκριση σε διεθνές επίπεδο και με σεβασμό στον άνθρωπο, το φυσικό περιβάλλον και την υφιστάμενη αγροτική ανάπτυξη.