Αναβίωση της ΜΑΡΚΟ - Μιχοπούλου, Σοφία (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, 2016)
1. Παραγωγή οίνου 2. Μουσείο οίνου 3. Περιοδικές εκθέσεις / εργαστήρια καλλιτεχνών 4. Γευσιγνωσία οίνου και τοπικών προϊόντων 5. Καφετέρια - Εστιατόριο 6. Υπαίθριο θέατρο 7. Αίθουσα διαλέξεων 8. Αίθουσα δικτύων Μαρκόπουλου 9. Κέντρο διαπολιτιστικής ανάπτυξης οίνου